• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Er gået viralt: I chok over foto af eks-PL-stjerne

Foto: Getty Images

Det er blot en måned siden, at Samir Nasri officielt indstillede karrieren, men der er nu dukket et billede op, som langt henad vejen forklarer, hvorfor den tidligere Arsenal- og Manchester City-stjerne har haft problemer ved at finde sig en ny klub.

Af gram

Samir Nasri var i en årrække en fremtrædende profil i Premier League, men den 34-årige franskmand ligner efterhånden ikke en spiller, der ubesværet kan sætte sin direkte modstander. 

Nasri deltog således onsdag i en opvisningskamp mellem Marseille-legender og et hold sammensat af Unicef, og efterfølgende bragte den spanske avis Marca så et billede af franskmanden. Et billede, som avisen omtalte som 'chokerende'. 

- Den tidligere Arsenal-kreatør har tilsyneladende ladet sin krop falde hen efter karrierestoppet, lyder det således fra Marca. 

- De fleste vil nok huske Samir Nasri for hans succesrige tid i Premier League, hvor han som letbenet spilfordeler flåede forsvarskæder fra hinanden. Men blot én måned efter karrierestoppet er der nu dukket et chokerende billede op af hans fysiske fremtoning. 

Ifølge avisen er billedet af Samir Nasri efterfølgende gået viralt, idet det blot er få uger siden, at den 34-årige franskmand officielt indstillede karrieren. Med til historien hører det dog, at Nasri har været uden klub siden sidste år, hvor han blev løsladt af belgiske Anderlecht. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.