• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Er for ung: Barça-stortalent kunne ikke kåres til kampens spiller

Foto: Getty Images

Ansu Fati blev forbigået til hæderen som kampens spiller, da Barcelona søndag bankede Villareal. Årsagen var angiveligt, at angriberen ikke er gammel nok til at modtage prisen.

Af gram

Ansu Fati var kampens store oplevelse, da Barcelona søndag bankede Villareal med 4-0.

Den 17-årige spanier scorede således kampens to første mål, inden han senere fremprovokerede et straffespark, som Lionel Messi sendte i netmaskerne. 

Læs også: Barça-guldfugl blev dobbelt målscorer: Messis råd er afgørende

Dermed virkede det da også oplagt at kåre teenageren til kampens spiller. Den hæder gik dog i stedet til venstrebacken Jordi Alba.

Sponsoreret af Budweiser
Og ifølge den hollandske avis De Telegraaf var forklaringen på forbigåelsen af Ansu Fati, at stortalentet er for ung til at modtage prisen, der er sponsoreret af ølproducenten Budweiser. 

I Spanien skal man være 18 år for at drikke alkohol på lovlig vis, og det er først den 31. oktober, at Ansu Fati fylder 18 år. 

Trods den manglende kåring som kampens spiller kunne Ansu Fati dog glæde sig over ros fra Ronald Koeman, som var meget begejstret for teenagerens præstation.

---------------------------
Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til clbold.dk-læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...