• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Erfaren stjerne krydser fingre for Ballon d'Or

Foto: Getty Images

Ifølge Robert Lewandowski vil det bestemt ikke være ufortjent, hvis han ender med at vinde Ballon d'Or i år.

Af gram

Robert Lewandowski har været en af verdens bedste spillere i de seneste år, men den 33-årige polak har endnu ikke vundet Ballon d'Or. 

Lewandowski hører dog til i favoritfeltet til prisen i år, og Bayern München-stjernen mener bestemt heller ikke, at det vil være urimeligt, hvis han ender som vinder. 

- Muligheden for at vinde Ballon d'Or betyder meget for mig. Det gør mig stolt. Hvis du tænker på alt det, jeg har præsteret ikke bare i år, men også sidste år, hvor prisen blev aflyst... jeg har vundet mange trofæer og jeg har scoret mange mål. Det vil betyde meget for mig at vinde den, lyder det således, ifølge Marca, fra Lewandowski.

- At vinde Champions League, Super Cup'en og klub-VM... og jeg slog Gerd Müllers rekord med 41 mål i Bundesligaen. Det var en imponerende bedrift, som gør mig meget stolt og glad. Alle har set, hvad jeg har præsteret og fortsætter med at præstere. 

Forskellig fra Haaland
Erling Haaland har ved flere lejligheder været rygtet til Bayern München, og i interviewet med Marca blev Lewandowski derfor også spurgt, om han kan se sig selv på samme hold som nordmanden.

- Vi er forskellige typer. Han er en fremragende ung spiller med en stor fremtid foran sig. Han elsker kontraangreb, og han har et meget stærkt venstreben med masser af kraft. Jeg er en anden type angriber. Kan vi spille sammen? Du kommer ikke til at høre mig at sige, at vi ikke kan spille sammen, lød svaret således fra Lewandowski.

Ifølge bookmakeren Betfair er det kun Lionel Messi, der i år har bedre odds for at vinde Ballon d'Or end Lewandowski. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.