• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle tipsbladet.dk

Eric Abidal bekræfter: Neymar er altid en mulighed

Foto: Getty Images

Ifølge FC Barcelonas sportsdirektør, Eric Abidal, vil Barcelona holde tæt øje med Neymar, for han vil altid være en mulighed for klubben, siger han.

Af tipsbladet.dk

Inden Neymars skifte til PSG i 2017 udgjorde han en tredjedel af den frygtede MSN-trio, som gang på gang gjorde livet surt for forsvarsspillere verden over.

Som nævnt skiftede Neymar dog tilværelsen i Barcelona ud med franske PSG, og siden har Neymar ikke rigtig virket til at være den samme. Skader og uheldige episoder uden for banen har gjort, at rygterne har gået på, om brasilianeren ville vende retur til Camp Nou.

Læs også:Neymar er tilbage i træning i næste uge

I et interview søndag med det spanske medie Mundo Deportivo fortalte FC Barcelonas sportsdirektør, Eric Abidal, at klubben stadig holder tæt øje med Neymar, som har "Barcelona-dna.":

- Han er en fantastisk spiller, der spiller på et højt niveau, og han har Barcelona-filosofien i sig. Neymar vil altid være en mulighed, siger Eric Abidal til Mundo Deportivo.

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: Simeone lurer på PSG-stjerne

Den tidligere Barcelona-spiller og nu sportsdirektør siger dog også, at grundet Neymars prisskilt, er det stadig uvidst, om Barcelona kan hente ham til klubben eller ej:

- På grund af den finansielle situation er en ting muligt, mens noget andet kke er. Hvis han fortsætter på samme niveau, fordi det er en lang sæson, kommer jeg ikke til at sige, at han er vores primære mål, men han er bestemt en mulighed, siger Eric Abidal.

Neymar nåede at spille 186 kampe for Barcelona. Her blev det til 105 mål og 72 assists.

Læs også:Lenglet om svær Griezmann-start: Ikke nemt at komme til Barcelona

Læs også:PSG-profil: Neymar har det fint i Paris

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Liverpool-legende er potentiel Emery-afløser

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...