• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Eriksen er en anden spiller nu: - Der skete noget vanvittigt

Foto: Getty Images

Ifølge transfereksperten Fabrizio Romano er der ikke meget, der tyder på, at Christian Eriksen forlader Inter til sommer.

Af gram

Ét frispark ændrede alt. 

Christian Eriksens italienske drøm havde udviklet sig til lidt af et mareridt, indtil danskeren i slutningen af januar bragede et frispark op i krogen i sidste minut af derbyet mod Milan.

Og siden begyndelsen af februar har den danske landsholdsprofil så været fast mand i Antonio Contes startopstilling. Derfor er der da heller intet, der nu tyder på, at Eriksen forlader Inter til sommer. Sådan lyder det nu fra den anerkendte transferguru Fabrizio Romano.

- Tottenham og Leicester var interesserede i januar. Nu er situationen en anden. Hvis vi tænker på hans situation for to måneder siden, så skete der noget vanvittigt. For han spillede aldrig. Men så kom målet mod Milan, der ændrede alt: Inter fører tabellen, og han gør det rigtigt godt. Eriksen er en anden spiller nu, og han tænker ikke på at forlade klubben. Han forbedrer sig meget under Conte, som altid taler positivt om ham, lyder det således fra Romano i podcasten Here We Go.

- Inter meldte offentligt ud, at han var på vej væk, men klubben krævede hele tiden hårde betingelser, samt at den interesserede klub skulle betale fire millioner euro (30 millioner kroner, red.) af hans løn (Eriksens årsløn er knap 56 millioner kroner, red.). Det var ikke nemt, og nu er han en en central brik i Inters projekt.

- Hvad Lautaro Martinez angår, så kommer han til at forlænge. Det har han bekræftet. Det er klaret. Lige nu diskuterer de bare, om hans frikøbsklausul skal hæves eller fjernes helt. De er nået til enighed om vilkårene og kontraktens længde. Lautaro er glad i Inter, og han er der også i næste sæson. Han var tæt på Barcelona for et år siden, men det er slut nu. Lautaro bliver. Vi må se, hvad der sker med Eriksen, som i dag er rigtig, rigtig glad. 

Inter og Christian Eriksen møder i aften Parma på udebane. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...