• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Eriksen hyldet: - Danskeren viste sig at være en intelligent knægt

Foto: Getty Images

Ifølge den tidligere Inter-spiller Gianfranco Matteoli var det 'et spørgsmål om tid', før Christian Eriksen ville finde sig til rette i Inter.

Af gram

Inter kan i aften udvide forspringet til Milan til hele 11 point, når Christian Eriksen og kompagni tager imod Sassuolo i en Serie A-kamp, der oprindeligt skulle have været spillet inden landskampspausen. 

Et COVID-19-udbrud i Inter udsatte opgøret, men generelt har tingene kørt på skinner for Antonio Contes tropper i denne sæson, hvor Milano-klubben altså kan bryde Juventus' mangeårige dominans i Serie A. Torino-klubben har vundet guldet i de seneste ni sæsoner, men ifølge den tidligere Inter-profil Gianfranco Matteoli var der allerede i sidste sæson tegn på, at Inter var seriøst på vej frem. 

- I mine øjne blev det her Inter-hold født sidste år: De sluttede på andenpladsen, ét point efter Juventus, og de nåede finalen i Europa League. I begyndelsen af denne sæson var alle klar over, at det her ville blive året, lyder det, ifølge La Gazzetta dello Sport, fra Gianfranco Matteoli, der spillede i Inter fra 1986 til 1990. 

Et spørgsmål om tid
I interviewet med La Gazzetta dello Sport bliver der draget en sammenligning mellem Matteoli og Christian Eriksen, idet Giovanni Trappatoni ændrede førstnævntes rolle i Inter, mens Antonio Conte i denne sæson har ændret Eriksens rolle på Inters midtbane. 

- Det var et spørgsmål om tid med Eriksen. Den italienske liga er meget stærk, og der er et kæmpe pres. Det gælder for alle: Hvis du ikke har den rette karakter, og hvis du ikke er forberedt, så løber du ind i vanskeligheder. Danskeren viste sig at være en intelligent knægt, lyder det fra Matteoli.

Afslutningsvist blev Matteoli også spurgt, om Antonio Contes Inter-mandskab kan 'starte en ny æra' i Serie A.

- Spillernes gennemsnitsalder indikerer, at det kan ske. Men først og fremmest er Inter i øjeblikket langt over de andre hold i Italien. Derfor hælder jeg til at svare ja. 

Aftenens opgør mellem Inter og Sassuolo sparkes i gang klokken 18.45. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.