• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Eriksen udpeger sit største forbillede: Jeg har læst alle hans bøger

Foto: Getty Images

Christian Eriksen har læst alle bøgerne om Michael Laudrup, som Inter-stjernen har udpeget som sit største forbillede.

Af gram

Christian Eriksen svarede torsdag på spørgsmål fra sine fans, i en video på det danske landsholds Facebook-side

Her afslørede Inter-stjernen blandt andet, at han godt kunne finde på at skifte til OB, når karrieren går på hæld. Eriksen sagde desuden, at folk må ringe til Antonio Conte, hvis de vil vide, hvorfor danskeren får så lidt spilletid.

Læs også: Eriksen åben for at slutte karrieren i OB: Hvis de vil have mig

Eriksen blev også spurgt, hvem der har været hans store idol. Og her valgte Inter-stjernen at pege på en meget oplagt spiller.

- Som fodboldspiller-forbillede, da jeg blev lidt ældre, var det Michael Laudrup. Han er en, som jeg har set op til. Jeg har ikke læst mange bøger i mit liv, men alle Laudrup-bøgerne har jeg trods alt læst, lød svaret således fra Christian Eriksen.

Taler stadig med Kane
Christian Eriksen blev samtidig spurgt, hvilke spillere fra sine tidligere klubber, som han stadig taler med. 

- Nogle af dem nåede jeg jo at spille sammen med i mange år. Jan Vertonghen spillede jeg sammen med i Ajax, og jeg spillede sammen med ham i Tottenham også. Så ham snakker jeg stadig lidt med. Siem de Jong snakker jeg lidt med. Daley Blind snakkede jeg en del med, men ikke så meget mere. Fra Ajax-tiden... Boilesen engang imellem. Viktor (Fischer, red.) snakker jeg rigtig meget med. Og Lucas (Andersen)... og Schöne, lød det fra Christian Eriksen.

- Fra Tottenham... hvem har vi der... der har jeg snakket en del med Harry Kane, Sonny (Son Heung-min, red.), Dier, Ben Davies. Ja, et par stykker stadig.

---------------------------
Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets og clbold.dks læsere - SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...