• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Kristian Porse

Eriksens Inter-skifte i fare? Mourinho vil bruge ham mod Norwich

Foto: Getty Images

Spurs-manageren har på tirsdagens pressemøde fortalt, at danske Christian Eriksen er udtaget til onsdagens opgør mod Norwich, hvor han har planer om at bringe ham i spil.

Af porse

Christian Eriksen er igennem hele vinterens transfervindue blevet sat i forbindelse med et skifte til Inter, og indenfor de seneste dage har rygterne for alvor taget fart - blandt andet fordi Inter selv har bekræftet, at de har afgivet et bud.

Men skiftet ligger måske alligevel ikke lige rundt om hjørnet. Tottenham-træneren, Jose Mourinho, har nemlig på et pressemøde tirsdag fortalt, at danskeren skal i aktion i onsdagens kamp mod Norwich. 

- Han er udtaget til i morgen, og han skal spille, siger han ifølge Sky Sports. 

Yderligere fastslog José Mourinho, at han generelt ikke ønsker at tale om transfers. Især ikke om mulige tilgange, da han nægter at tale om spillere fra andre klubber af ren respekt. 

Det forlyder, at Inter er villige til at betale 15 millioner pund til Tottenham for at få fingrene i Eriksen nu. Her skulle Tottenham angiveligt forlange i omegnen af 20-25 millioner pund. 

Den 27-årige midtbanespillers kontrakt med Tottenham udløber til sommer, hvor han altså kan skifte på en fri transfer. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...