• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Eriksens karakterbog efter dramatisk opgør i Firenze: - Langsom og uinspirerende

Foto: Getty Images

De italienske medier var ikke ovenud begejstrede for Christian Eriksens præstation mod Fiorentina, omend der dog kan være noget at arbejde videre med for Antonio Conte.

Af gram

Efter at have tilbragt størstedelen af sæsonen på bænken fik Christian Eriksen onsdag 120 minutter på banen for Inter, da Milano-klubben efter forlænget spilletid slog Fiorentina med 2-1 i Coppa Italia. 

Antonio Conte havde valgt at placere Christian Eriksen i en uvant rolle som tilbagetrukket midtbanespiller, og den danske landsholdsprofil formåede ikke for alvor at overbevise på denne position. Sådan lyder det fra den berømte Milano-avis La Gazzetta dello Sport, der har givet Eriksen karakteren 5,5. En karakter, der indikerer en jævn præstation.

Læs også: Eriksens 120 minutter i ny rolle: - Et halvvejs succesfuldt eksperiment

- Nerazzurri-bossen (Conte, red.) fik ikke det svar, han havde håbet på, hvad angår Eriksen i regista-rollen. Langsom og uinspirerende. Han var involveret i aktionen, der førte til det straffespark, som Vidal omsatte til scoring. Men som regista er han ude af stand til at give holdet den rette balance, lød vurderingen således fra La Gazzetta dello Sport. 

Kan få spilletid på sin nye position
På mediet Tuttomercatoweb var vurderingen af Christian Eriksens præstation en anelse mere positiv. 

- Han havde i denne sæson endnu ikke spillet 90 minutter. I dag spillede han 120 minutter. Som regista. En rolle, som han havde svært ved at finde sig tilpas i, men som han lidt efter lidt formåede at gøre til sin egen. Han forsvandt momentvis, men det var et af hans skud, der førte til straffesparket. Og i den forlængede spilletid tvang han Terracciano (Fiorentinas målmand, red.) til at lave en stor redning. Hvis han ikke bliver solgt, så kan han måske sikre sig spilletid på denne position, lyder det fra Tuttomercatoweb, der tildelte Eriksen karakteren 6.

Heller ikke fra de andre store italienske sportsmedier var der høje karakterer til Eriksen. Corriere dello Sport gav således danskeren karakteren 5,5.

- Conte prøvede at ændre hans rolle, men heller ikke som regista formåede Eriksen at overbevise, lød det fra Corriere dello Sport. 

Tuttosport var en anelse mere positive.

- Han leverede det minimale, man kunne forvente, og han var involveret i det første mål, lød det således fra Tuttosport, der gav Eriksen et 6-tal.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...