• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Everton har fået Neymar til at overrække pris for årets spiller i Everton

Foto: Getty Images

Everton har fået Neymar til at overrække prisen for den bedste Everton-spiller i 2019/20-sæsonen.

Af gram

Everton har kåret klubbens bedste spiller i 2019/20-sæsonen, og den engelske klub har fået ingen ringere end Neymar til at stå for præsentationen.

På Twitter har Everton således delt en video, hvor PSG-stjernen informerede landsholdskollegaen Richarlison om, at han er blevet kåret til Evertons bedste spiller i sidste sæson.

Læs også: Neymar straffes for slag i baghovedet

- Jeg håber, at du fortsætter med at score mål, og at du fortsætter med at hjælpe din klub og dine holdkammerater. Du ved, at jeg altid ønsker dig det bedste. Det er en fornøjelse at få muligheden for at overrække dig denne hæder. Tillykke, lyder det således fra Neymar i videoen. 

Den 23-årige Richarlison scorede i sidste sæson 13 Premier League-mål for Everton.

Ny Everton-profil hyldet af legende
Neymar er ikke den eneste brasilianske stjerne, der håber på Everton-succes i denne sæson. Også Barcelona-legenden Rivaldo har et godt øje til Carlo Ancelottis mandskab.

- Min landsmand Allan viste med det samme sit værd med en god præstation i Evertons sejr over Tottenham. Så det må jeg lykønske ham for. Jeg mener, at han har kvaliteterne til at gøre det godt for Everton, og samtidig blive ved med at kæmpe for en plads på det brasilianske landshold til Copa America, lød det ifølge Betfair fra Rivaldo.

- Carlo Ancelotti havde allerede en stærk trup, men med indkøbene af Allan og James Rodriguez har de en god chance for at få en glimrende sæson og kæmpe med om kvalifikation til de europæiske turneringer. Med Allan og James på midbanen og Richarlison i angrebet ser det ud til at blive en god sæson for Everton.

---------------------------
Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's -læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...