• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Fejrer mesterskab med stil: Ronaldo køber bil til 70 millioner

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo ejer i forvejen en lang række superbiler, men portugiseren har nu valgt at bruge 70 millioner kroner på en yderst sjælden Bugatti.

Af gram

Juventus sikrede sig i weekenden det italienske mesterskab, og ifølge den italienske avis Corriere della Sera har Cristiano Ronaldo valgt at fejre triumfen ved at købe en bil til 70 millioner kroner. 

Ifølge avisen er der tale om en såkaldt Bugatti Centodieci. Der er blot produceret 10 eksemplarer af den vanvittigt dyre bil, der har en topfart på 380 kilometer i timen.

Læs også: Vanvid: Så meget mere tjener Ronaldo end sine holdkammerater

Bilen kan accelerere fra nul til 100 hundrede kilometer i timen på blot 2,4 sekunder, og fra nul til 300 kilometer i timen på 13,1 sekunder. Ronaldo må dog væbne sig med tålmodighed efter indkøbet. Superbilen bliver således først leveret til Juventus-stjernen i 2021. 

Har en vanvittig bilsamling
Det er langt fra første gang, at Cristiano Ronaldo spenderer stort på en bil. Ifølge SPORTbible har superstjernen allerede en bilsamling, som de færreste kan hamle op med. 

Portugiseren ejer således allerede tre andre Bugatti'er, mens målrævens samling også indeholder en Ferrari F430, en Phantom Rolls-Royce, en Lamborghini Aventador, en Maserati GranCabrio, en Bentley Continental GTC samt en McLaren Senna.

Det er således ikke småpenge, som Cristiano Ronaldo har brugt på biler i årenes løb. Men portugiseren bliver også hjulpet godt på vej af sin løn i Juventus, hvor stjernen tjener næsten fire gange så meget som Torino-klubbens næstbedst betalte spiller. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...