• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Ferdinand om Ronaldos dedikation: Havde 10 ansatte i stuen

Foto: Getty Images

Rio Ferdinand lagde hurtigt mærke til Ronaldos vilje til at blive den bedste.

Af gram-hanssen

Rio Ferdinand og Cristiano Ronaldo delte seks succesfulde år sammen i Manchester United, hvor de vandt Premier League tre gange og Champions League én gang. 

Den tidligere United-stopper er yderst mponeret over Ronaldo, som han var gode venner med i Manchester-tiden. 

Læs også: Ronaldo: Kun en idiot ville ikke lære noget af Ferdinand, Giggs og Scholes

- Ronaldo er 34 nu og han er stadig på toppen, og han har været i top to i verden i mere end et årti nu, siger Ferdinand til Goal. 

Rio Ferdinand blev hurtigt bekendt med Ronaldos professionalisme, da han en dag besøgte Ronaldo, dengang de begge spillede i United. 

- Han var den første person jeg så investere i et hold. Jeg gik rundt i hans hus og så omkring 10 personer i hans stue. Jeg sagde: 'Hvem er de her mennesker? Hvad foregår der?'.

- 'Det er min kok, det er min fysioterapeut, det er min læge, og det er min personlige træner'. Han forlod United som den bedste spiller i verden. 

For Ferdinand er der kun én atlet, hvis dedikation til sit arbejde kan sammenlignes med Ronaldo: Lebron James.

- De har begge investeret en gigantisk mængde penge i at have det rigtige hold omkring dem, for deres krop og sind til at præstere på det højeste niveau konstant. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...