• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Fik uventet opkald: Ronaldo ringede for at lokke stjerne væk fra Barça

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo ringede for et par siden til en daværende Barcelona-spiller for at overtale ham til at komme til Juventus.

Af gram

Ivan Rakitic skiftede sidste år fra Barcelona til Sevilla, men året forinden kunne den kroatiske stjerne være skiftet til Juventus.

Således har Rakitic nu afsløret, at Cristiano Ronaldo dengang ringede for at overtale den daværende Barcelona-stjerne til at skifte til Juventus. 

- I sommeren 2019 ringede Cristiano til mig for personligt at foreslå, at jeg tog til Juventus. Han fortalte mig, at klubben også ville have mig, men handlen gik ikke igennem. Barcelona krævede 50 millioner euro (370 millioner kroner, red.), og det var for meget, lyder det således, ifølge Football Italia, fra Ivan Rakitic. 

I 2020 solgte Barcelona så Ivan Rakitic til Sevilla for omtrent 11 millioner kroner. 

Beundrer Ronaldo
Og selvom Ivan Rakitic altså ikke endte i Juventus, så har Sevilla-profilen stor respekt for Cristiano Ronaldo.

- Ronaldo er en af de bedste nogensinde. Man nyder virkelig at se ham og det, han præsterer i Juventus, lyder det således fra Ivan Rakitic. 

Den i dag 33-årige Ivan Rakitic spillede for Barcelona fra 2014 til 2020, hvor kroaten blandt andet vandt fire La Liga-titler og et Champions League-trofæ. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...