• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Michael Ehrhorn

Følelsesladet skifte for Balotelli: Min mor græd

Mario Balotelli er vendt hjem til Brescia denne sommer, og det er noget, der skaber stor glæde hjemme i spillerens egne rækker.

Af ehrhorn

Mario Balotelli har været igennem meget igennem en stor karriere. Store klubber, store skandaler og heldigvis også store mål. Denne sommer byder så også på et stort skifte, for nu skal Balotelli hjem. Hjem til Brescia.

Beslutningen om at vende hjem til barndommens rækker var da også noget, der skabte stor glæde i egne rækker.

Læs også: Balotelli i problemer med politiet: Betalte mand for at køre i vandet

Det afslører hovedpersonen nu selv:

- Da jeg fortalte min mor, at jeg kunne komme tilbage og spille i Brescia, begyndte hun at græde. Jeg ville gerne have hendes mening, men hun græd bare af glæde, siger Mario Balotelli ifølge Goal.com.

Det store spørgsmål er nu, om Balotelli kan genfinde formen i Italien. Det er han dog ikke selv så nervøs for:

- Jeg tror, at I er mere bange for, at jeg skal fejle, end jeg selv er. Jeg er ikke bange, overhovedet ikke endda. Jeg er hjemme nu, og det er her, jeg hører til, understreger Mario Balotelli.

Mario Balotelli har rundet 29 år. Han har foruden kampe for sit land spillet for klubber som AC Milan, Manchester City og Nice.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...