• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

For første gang i 117 år: Real Madrid får udenlandsk anfører

Foto: Getty Images

Ifølge Marca har Real Madrid ikke haft en udenlandsk anfører siden 1904. Avisen peger på, at den tradition nu bliver brudt, idet Marcelo står til at overtage anførerbindet fra Sergio Ramos.

Af gram

For første gang i 117 år skal Real Madrid have en anfører, der ikke er spanier. 

Det skriver den spanske avis Marca. Onsdag meddelte Real Madrid således i en pressemeddelelse, at Sergio Ramos' tid i klubben er forbi, og dermed skal madrilenerne altså sige farvel til deres kaptajn. Sergio Ramos har været Real Madrid-anfører siden Iker Casillas' skifte til Porto i 2015.

For første gang siden 1904
Og med Sergio Ramos' exit bliver det nu en anden klublegende, der overtager anførerbindet.

- Sergio Ramos afslutter sin 16-årige karriere i Real Madrid, og anførerbindet gives dermed videre til et andet klubikon: Marcelo. Som et resultat af dette bliver Marcelo den første udenlandske anfører siden 1904. Siden dengang for 117 år siden, hvor guatemalanske Federico Revuelto var kaptajn, har hver eneste anfører været spansk, lyder det således fra Marca.

Benzema er viceanfører
Marca peger på, at man i Real Madrid tildeler anførerbindet til den spiller, der har været længst tid i klubben. Og efter Sergio Ramos' exit er det altså Marcelo, der kom til Real Madrid i januar 2007.

Ifølge Marca var det en tradiiton, som José Mourinho ikke var glad, da portugiseren var cheftræner for Real Madrid. Mourinho var således ikke meget for at give Iker Casillas anførerbindet, da portugiseren ville have en markspiller som kaptajn.

Marcelo forventes ikke at få voldsomt meget spilletid i denne sæson, og anførerbindet vil derfor primært blive båret af Karim Benzema, der er ny vicekaptajn. Franskmanden har spillet for Real Madrid siden sommeren 2009.

Sergio Ramos ser nu ud til at forlade spansk fodbold. Her kan du læse mere om, hvilke klubber, der jagter den spanske legende

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...