• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Forbløffet australier: Spottede Ronaldo alene på træningsbanen klokken 7.15

Foto: Getty Images

Den tidligere Fulham-assistent Scott Miller fik sig lidt af en overraskelse, da han i 2012 besøgte Real Madrids træningsanlæg.

Af gram

Der har i årenes løb været mange historier om Cristiano Ronaldos disciplinerede livsstil, og nu har den australske træner Scott Miller delt en ny historie om den portugisiske superstjerne. 

Tilbage i 2012 var Miller således assistent i Fulham, og australieren fik her til opgave at ledsage Mahamadou Diarra, da London-klubbens midtbanespiller skulle rejse til Madrid i et par uger. Midtbanespilleren fra Mali havde tidligere spillet for Real Madrid fra 2006 til 2011.

- Jeg besøgte Real Madrids sportscenter sammen med Mahamadou Diarra, som spillede der i Galactico-dagene, men som på det tidspunkt var på kontrakt i Fulham. Han var nødt til at tage til Spanien i et par uger, og jeg fulgte med for at hjælpe ham, lyder det således, ifølge Il Posticipo, fra Scott Miller. 

- Det hele var betalt, og vi trænede tre-fire gange om dagen og spiste forrygende mad hver aften. Og jeg var der med en Galactico. Jeg følte mig som en rockstjerne. Vi trænede på Real Madrids sportscenter, fordi Mahamadou var en legende på de egne. 

Fik øje på en skikkelse fra lang afstand
Og Scott Miller fik sig lidt af en overraskelse, da han ankom til Real Madrids træningsanlæg første gang. 

- Den første dag fik jeg fra lang afstand øje på en person, der utrætteligt stod og trænede afslutninger igen og igen. Jeg spurgte 'og hvem er det så?' og de svarede 'det er Cristiano Ronaldo'. Jeg kiggede på mit ur, og klokken var kvart over syv om morgenen, lyder det således fra den tidligere Fulham-assistent.

- Jeg spurgte Mahamadou, hvad Ronaldo lavede på træningsanlægget på det tidspunkt, for i Europa starter træningssessionerne omkring klokken 10.30, og spillerne møder ikke op på træningsanlægget før klokken 8.30. Så det var rimeligt underligt at se ham der klokken 7.15. Og Mahamadou svarede: 'Du finder ham der hver eneste morgen'. Hver eneste morgen på træningsbanen og i træningscentret. 

Tænker ofte tilbage
Ifølge Scott Miller er historien endnu et bevis på Cristiano Ronaldos utrættelige disciplin.

- Det er selvfølgelig noget, som kun han ville kunne gøre. Når han mødte sine holdkammerater til morgenmaden, så havde han allerede gennemført en træningssession. Det er den person, Cristiano Ronaldo er. 

- Vi taler meget om coronavirus og udfordringer med træningen, men jeg tænker altid tilbage på den her historie om en af de bedste fodboldspillere i verden, hvis ikke den bedste, som træner alene klokken 7.15, selvom han praktisk alt allerede havde alt, han kunne ønske sig. 

- Når jeg fortæller den her historie til de spillere, jeg træner, så har de aldrig lyst til at tage hjem. De ønsker at træne hele dagen, for det er det, der gør dem gode. Måske bliver de ikke Cristiano Ronaldo, men det hjælper dem helt sikkert. 

Her kan du læse mere om Cristiano Ronaldos disciplinerede kostplan og træningsrutine. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.