• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Kristian Bjerggaard

Forgæves Dolberg-assist: PSG smadrede Nice

Forgæves Dolberg-assist: PSG smadrede Nice
Foto: Getty Images

Kasper Dolberg lavede en assist, men det var langt fra nok, da Nice fredag aften tabte til førerholdet PSG.

Af bjerggaard

PSG har ikke været helt lige så suveræne i denne sæson, som i de senste par år, men hovedstadsklubben ligger alligevel på førstepladsen i League 1. 

Fredag aften øgede de føringen i den bedste franske liga, da de slog Nice og Kasper Dolberg med hele 4-1. 

Angel Di Maria bragte allerede PSG foran efter et kvarter. Mauro Icardi spillede landsmanden Di Maria i dybden, og den hurtige kantspiller scorede sikkert på friløberen. 

Seks minutter senere fordoblede Di Maria føringen med et elegant lob over Nices målmand, og så var Thomas Tuchels tropper for alvor på sejrskurs. 

PSG var overlegne i det meste af kampen, men Nice fik stille og roligt spillet sig bedre ind i opgøret. 

Efter 67 minutters spil fik Kasper Dolberg en hovedrolle. Han kom først på et indlæg, hvorefter han prikkede bolden videre til Igniatius Ganago, som tæt foran mål sparkede bolden i nettet til stor jubel for hjemmepublikummet. 

Et kvarter før tid, gjorde Nice det dog svært for sig selv. Først fik Wylan Cyprien sit andet gule kort for at brokke sig til dommeren, og få minutter senere var det Christophe Herelles tur til at gå tidligt i bad. Video-dommeren så, at han slog ud efter en PSG-spiller. 

I slutfasen fik Kylian Mbappe comeback, efter han har siddet ude med en skade, og i 88. minut afgjorde han kampen med en scoring til 3-1.

De to røde kort fik Nice til at gå i opløsning, og dommerens tillægstid scorede Mauro Icardi kampens sidste mål til 4-1. 

Med sejren har PSG fem point ned til Nantes på andenpladsen. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...