• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Forsvarstalent savede Ronaldo ned til træning: Har ikke trænet med siden

Foto: Getty Images

Det er ikke en god idé at save Cristiano Ronaldo ned til træning. Det har Manu Hernando lært på den hårde måde.

Af gram

Barcelonas Jean Clair-Todibo afslørede tidligere på året, at det er stort set forbudt at tackle Lionel Messi til træning, og noget tyder på, at man i Real Madrid havde en lignende regel, hvad Cristiano Ronaldo angik.

Således skriver den spanske avis Marca, at Real Madrid-talentet Manu Hernando kom i problemer under en træningsession i slutningen af 2017/18-sæsonen. 

Læs også: Barca-spiller afslører: Vi må ikke tackle Messi til træning

Kom for sent i tackling
Under træningssessionen på Real Madrids træningsanlæg Valdebebas havde Zinedine Zidane således opdelt spillertruppen i to hold, som skulle spille en lille træningskamp. 

Under denne træningskamp endte Manu Hernando så i en kamp om en løs bold med Cristiano Ronaldo, og her endte forsvarsspilleren med at komme for sent i sin tackling, hvilket sendte Ronaldo i jorden. Portugiseren blev herefter rasende, og Manu Hernando måtte straks undskylde.

Siden denne episode har Hernando ikke fået lov til at træne med førsteholdet igen, skriver Marca. Zinedine Zidane har således ikke inviteret talentet til at træne med førsteholdstruppen igen. Manu Hernando er i øjeblikket udlejet til Ponferradina fra den næstbedste række. 

---------------------------
Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets og clbold.dks læsere - SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...