• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Fransk verdensmester: PL-angriber kan snuppe Griezmanns plads på landsholdet

Foto: Getty Images

Barcelona-stjernen Antoine Griezmann kan miste sin plads på det franske landshold til Anthony Martial, lyder det fra Frank Lebouef, der selv blev verdensmester med Frankrig i 1998.

Af gram

Antoine Griezmann har haft det svært i Barcelona siden sidste sommers skifte fra Atlético Madrid, og ifølge den tidligere franske landsholdsspiller Frank Lebouef kan det koste Griezmann pladsen på landsholdet.

Ifølge Lebouef kan Griezmann ende med at miste sin plads til Manchester Uniteds Anthony Martial, der tidligere på ugen leverede et hattrick imod Sheffield United. 

Læs også: Ekspert hylder Braithwaite og sviner Griezmann: Han er som et barn

- Martial har en stor chance for at blive udtaget, og hvis han fortsætter på den måde, så er jeg sikker på, at Didier Deschamps vil overveje ham, lyder det ifølge ESPN.

- Det er sandt, at der en stor chance for, at Anthony Martial kan komme med i truppen og måske blive startspiller, når man tænker på de problemer, som Griezmann har i Barcelona lige nu, og med Giroud, der bliver ældre.

- Hvis han er stabil, så vil han helt sikkert få chancen for landsholdet. Han har allerede spillet for landsholdet, og han skal nok komme tilbage på holdet. 

Den i dag 24-årige Anthony Martial fik sin landsholddebut i 2015, og har scoret ét mål i 18 kampe. Martial har i denne sæson nettet 19 gange for Manchester United, mens Griezmann har scoret 14 mål for Barcelona.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...