• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Fremtidsplanlægning? Messi køber luksusbolig nummer to i samme storby

Foto: Getty Images

Lionel Messi ser ud til at have en plan om at bosætte sig i Miami inden længe. Den argentinske superstjerne har således nu angiveligt købt endnu en luksuslejlighed i Sunny Isles Beach-området i det nordøstlige Miami.

Af gram

Det tegner i tiltagende grad til, at Lionel Messi ender med at forlænge med Barcelona, efter at catalanerne har fået Joan Laporta ind som ny præsident. 

Til gengæld tegner det også i tiltagende grad til, at Messi har en plan om at rykke til USA inden for de kommende år. Således skriver ejendomsmediet The Real Deal, at Lionel Messi nu har købt sin anden bolig i Sunny Isles Beach-området, der ligger i den nordlige del af Miami. 

Har nu to luksusboliger i Miami
The Real Deal skriver således, at Messi-familien nu har købt en luksuslejlighed i Regalia-tårnet, der ligger lige ud til vandet. Messi-familien har købt hele niende etage, hvilket har kostet 45 millioner kroner. For et par år siden brugte Lionel Messi lidt over 30 millioner kroner på en lejlighed i Porsche Design Tower, der ligger få minutters kørsel fra argentinerens nye lejlighed. 

Ifølge The Real Deal er det officielt Lionel Messis far, Jorge Messi, der er noteret som køber i den seneste handel. Lejligheden indeholder fire soveværelser og næsten 200 kvadratmeters altan. 

På vej til Beckhams klub?
Lionel Messi udtalte tilbage i december, at han 'altid har drømt om' at spille i USA, og David Beckham, der er medejer i MLS-klubben Inter Miami, har flere gange udtrykt et ønske om at hente Barcelona-stjernen.

Tilbage i marts reporterede den spanske radiostation Cadena SER, at Lionel Messi har en plan om at rykke til Inter Miami efter 2022/23-sæsonen

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...