• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Frygtelig skade: Øjet var ude af øjenhulen

Foto: Getty Images

Napoli har haft en fantastisk sæson, men søndag endte som en elendig dag for Luciano Spallettis mandskab, der nu må undvære Victor Osimhen i flere måneder.

Af gram

Napoli og Inter mødtes søndag i en imødeset topkamp på San Siro, og her endte gæsterne med at tabe med 3-2. 

Der var generelt tale om en nedslående aften for Napoli, idet holdets topscorer, Victor Osimhen, pådrog sig en alvorlig skade kort inde i anden halvleg. Nigerianeren bankede således sit ansigt ind i baghovedet på Milan Skriniar, og nigerianeren måtte herefter gå omtåget fra banen. 

Osimhen blev tirsdag morgen opereret af kirurgen Giampaolo Tartaro, der efterfølgende har omtalt operationen som en af karrierens 'sværeste' operationer. Ifølge det franske medie RMC Sport havde Osimhen således 20 brud i ansigtet. Ifølge Tarturo beskadigede Osimhen også muskelvæv og arterier i ansigtet, lyder det.

- Der var omtrent 20 brud. Det var som, at han var blevet kørt over af en damptromle. Øjet var ude af øjenhulen. Vi bliver nødt til at bygge en specialdesignet maske, lød det således fra kirurgen, der altså kom på overarbejde. 

Giampaolo Tartaro var nødt til at indoperere seks titaniumplader og 18 titaniumskruer i Victor Osimhens ansigt, lyder det fra RMC Sport. Ifølge Goal har Tartaro understreget, at operationen gik 'perfekt'. Goal skriver, at den 22-årige Victor Osimhen står overfor tre måneders pause. Dermed misser nigerianeren også Africa Cup of Nations, der spilles til januar.

Trods nederlaget til Inter indtager Napoli stadig førstepladsen i Serie A-tabellen. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.