• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Full-kit wanker og slab-head: De fem bedste Jamie Vardy-citater

Foto: Getty Images

Jamie Vardy er kendt for sine mange mål og sine eventyrlige citater. CLBOLD.DK bringer her fem af Leicester-stjernens fem bedste guldkorn.

Af gram

Jamie Vardy er ikke kendt som typen, der går meget op i at fremstå overdrevet sofistikeret.

I årenes løb er angriberen blevet yderst populær, ikke kun på grund af sine mål, men også på grund af de mange bramfri udmeldinger. CLBOLD.DK tager her et kig tilbage på fem af de mest mindeværdige citater fra Jamie Vardy, der sidste år forsøgte at sikre sig rettighederne til udtrykket 'Chat shit, get banged'.

Læs også: Trods skader til Kane og Rashford: Bitter Vardy vil ikke hjælpe landsholdet

1. Full-kit wanker
Efter Leicesters sensationelle mesterskab i 2016 lykkedes det en fan at trække stor opmærksomhed, da han optrådte som en Jamie Vardy-lookalike. Leicester-bomberen valgte dog at kalde sin lookalike for en 'full-kit wanker', da de mødte hinanden.

2. Murstenshoved-Maguire
I et interview med avisen The Guardian konstaterede journalisten, at Jamie Vardy lød ret stolt, da han hævdede at stå bag Harry Maguires øgenavn 'slabhead', som vel bedst kan oversættes til 'murstenshoved.'

- Murstenshoved. Det var mig, der fandt på det navn. Han har et gigantisk hoved, har han ikke? Han har fortalt mig, at hver gang, han lægger et billede af sig selv op på sociale medier, så er der altid en masse 'murstenshoved'-kommentarer. Så folk har taget det til sig. Men det er sandt. Hvis man slår et indlæg, og han er i feltet, så skal han nok få hovedet på bolden, lød det fra Vardy.

3. Red Bull og portvin-strategien
I sin selvbiografi har Jamie Vardy forklaret, hvordan hans karriere for alvor tog fart, efter at han begyndte at forberede sig til kampe ved at drikke masser af Red Bull og portvin.

- Med en klassisk kamp, hvor vi spiller klokken tre om eftermiddagen, der drikker jeg en dåse Red Bull lige når jeg vågner. Jeg bæller den på 30 sekunder. Jeg spiser ingen morgenmad, og jeg spiser ikke noget før klokken halv tolv, hvor jeg får mig en omelet med ost, skinke og baked beans. Jeg skyller omeletten ned med en Red Bull, som jeg også bæller. Når vi kommer ind i omklædningsrummet, halvanden time før kampstart, drikker så jeg en tredje dåse Red Bull, lød det fra Vardy.

4. Fysiske angreb på sig selv
Jamie Vardy trak ligeledes ekstra opmærksomhed i en periode, hvor han havde tendens til at slå sig selv hårdt i hovedet under kampene. I et opgør mod Sevilla slog angriberen således sig selv ni gange i hovedet, i ren frustration.

- Jeg plejede at gøre det hele tiden. Ud af ren frustration. Det er bedre, hvis jeg slår mig selv, end at jeg slår på andre. Ikke? Jeg har flækket mine læber en del gange ved at gøre det, lød det ifølge Daily Mail fra Vardy i 2017.

5. Ikke den store debattør
I England er der stor debat om VAR-teknologien, men Jamie Vardy virker ikke som typen, der gider bruge lang tid på teoretiske diskussioner. Angriberen kom således med et kortfattet svar, da han blev spurgt, hvad han tænkte om VAR.

- Lad være med at spørge mig om VAR. Jeg ved ikke engang, hvad det står for, lød det ifølge The Telegraph fra Vardy i 2018.

---------------------------
Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's -læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...