• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Gareth Bale bliver den klart bedst betalte spiller i Premier League

Foto: Getty Images

Gareth Bale vender tilbage til Premier League, hvor waliseren, der har en ugeløn på knap fem millioner kroner, bliver ligaens klart bedst betalte spiller.

Af gram

Gareth Bale flyver fredag til London for at gennemføre sin lejeaftale med Tottenham, og waliseren har udsigt til at blive et af de helt store trækplastre i Premier League. 

Og ifølge den engelske avis The Guardian bliver den 31-årige Gareth Bale da også den klart bedst betalte spiller i engelsk fodbold. Waliseren beholder således sin ugeløn på 4,89 millioner kroner. Real Madrid betaler dog stadig en del af Bales løn.

Læs også: Sådan har Tottenham fået råd til Gareth Bale

Overgår De Gea og Aubameyang
Ifølge talkSPORT var David de Gea og Pierre-Emerick Aubameyang de bedst betalte spillere i Premier League, inden Gareth Bales ankomst. Manchester United-målmanden og Arsenal-kaptajnen tjener således hver især lidt over tre millioner kroner om ugen. 

Herefter følger folk som Kevin De Bruyne, Raheem Sterling, Paul Pogba, Mesut Özil, Anthony Martial, Sergio Agüero, Mohamed Salah, Marcus Rashford, Harry Kane og Tanguy Ndombele, som tjener mellem 2,6 og 1,6 millioner kroner om ugen. 

Gareth Bale flyver til London i et privatfly sammen med holdkammeraten Sergio Reguilon, der også forlader Real Madrid. Bale og Reguilon bliver Tottenhams tredje og fjerde forstærkning i dette vindue, hvor London-klubben også har hentet Pierre-Emile Højbjerg og højrebacken Matt Doherty.

---------------------------
Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til clbold.dk-læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...