• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Gerrard lugter PL-guld: Er 'meget, meget interesseret' i udfald af City-sag

Foto: Getty Images

Steven Gerrard afventer spændt det endelige udfald af Manchester Citys brud på FFP-reglerne, som kan betyde, at klubben får fratrukket flere mesterskaber.

Af gram-hanssen

De dårlige nyheder synes at hobe sig op for Manchester City, efter det i fredags kom frem, at klubben ikke får lov til at deltage i Champions League i de to kommende sæsoner. 

Flere af de overtrædelser af UEFAs regler, som Manchester City har begået, er nemlig ligeledes overtrædelser af Premier Leagues regelsæt. Derfor spekulerer flere engelske medier, i at klubben både kan blive tvangsnedrykket, samt få fjernet flere mesterskaber i perioden 2012-2018. 

Læs også: Liverpool vil i dialog med Werner - tyskeren skal acceptere reserverolle

Særligt det sidste har stor relevans for Steven Gerrard, der spillede en afgørende rolle under Liverpools guldjagt i 2013/14-sæsonen, hvor han som bekendt gled på katastrofal vis mod Chelsea. 

Liverpool-legenden følger derfor også intenst med i udfaldet af sagen. 

- Det læste jeg godt, ja. Vi bliver nødt til at vente og se, hvordan Premier League vil handle, men hvis du ser på alvorligheden af UEFAs straf, så må noget være helt galt, siger Gerrard ifølge Goal. 

- Jeg er meget interesseret i at se udfaldet af det. Indtil straffen fra Premier League kommer, vil jeg ikke kommentere yderligere på det. Men jeg er meget, meget interesseret i det... af åbenlyse årsager.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...