• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Gerrard kan ikke lægge 'brutalt og ondt lavpunkt' bag sig

Foto: Getty Images

Steven Gerrard har nu åbnet op om sin dyre fejl mod Chelsea i 2014.

Af gram

Steven Gerrard spillede for Liverpool i 17 år, men den engelske legende endte med at gå på pension uden at have vundet Premier League. 

I 2013/14-sæsonen lå Merseyside-klubben ellers lunt i svinget, indtil Gerrard i en hjemmekamp mod Chelsea gled efter en kikset tæmning, hvilket gav gæsternes Demba Ba chancen til at score til 1-0. 

Læs også: Gerrard i chok efter Rangers-sejr: Jeg har aldrig set et bedre mål på stadion

Chelsea endte med at vinde 2-0, og Liverpool blev overhalet af Manchester City, der endte med at snuppe titlen. 

Kan ikke glemme det
Og Gerrard, der i dag er cheftræner for skotske Rangers, erkender nu, at han stadig ikke kan få sin fejl mod Chelsea ud af hovedet.

- Jeg prøver at lægge det bag, men det bliver med at komme tilbage. Hele tiden. Hvad kan få mig til at tænke på det? Jeg ved det ikke. TV. Billeder. Bare når jeg sidder og tænker. Jeg er typen, der tænker meget. Jeg prøver ofte at leve mig ind i tidligere oplevelser, lyder det ifølge The High Performance Podcast fra Gerrard. 

- Det er ikke noget, der sker hver eneste dag. Men det var så stort et øjeblik. Jeg har haft så mange øjeblikke. Nogle utrolige øjeblikke, som jeg aldrig havde drømt om. Men i løbet af ens karriere er der også nogle lavpunkter. 

- Det ville være nemt, hvis man kunne feje dem ind under gulvtæppet og glemme dem for altid. Men jeg tror ikke, at det nogensinde kan komme til at ske. 

Gjorde ondt på mange mennesker
Ifølge Gerrard var fejlen mod Chelsea 'et brutalt og ondt lavpunkt' i hans liv. 

- Jeg ved, at det ikke kun gjorde ondt på mig. Det gjorde kun på mange mennesker, som har fulgt klubben i mange, mange år. 

---------------------------
Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets og clbold.dks læsere - SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...