• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Griezmann bryder tavsheden: Det er tvivlsomt, om jeg bliver i den spanske liga

Foto: Getty Images

Antoine Griezmann forlader Atlético Madrid, men angriberen kan endnu ikke offentliggøre, hvor han fortsætter karrieren. Der forventes at komme en afklaring, når Griezmanns frikøbsklausul falder den 1. juli.

Af gram

Antoine Griezmann har meldt ud, at han forlader Atlético Madrid til sommer, men franskmandens kommende arbejdsgiver er endnu ukendt.

Barcelona har længe lignet favoritten til at hente Griezmann, men ifølge flere spanske medier er en håndfuld af profilerne i Barcelona imod et køb af franskmanden.

Læs også: Deadline Day LIVE: Bendtner præsenteret i FC København

Må vente et par uger
Og efter Frankrigs 4-0-sejr over Andorra tirsdag aften erkendte Griezmann, at fremtiden kan lægge uden for Spaniens grænser.

- I er nødt til at være tålmodige, det er stadig tidligt i processen. Jeg er den første, der ønsker min fremtid fastlagt, men lige nu må vi vente og se. Jeg ved ikke, om jeg bliver i den spanske liga. Om to uger ved vi måske noget. Det, jeg ønsker, er at have det sjovt og spille fodbold, siger Griezmann ifølge den spanske avis Sport.

Der forventes at komme en afklaring på Griezmanns fremtid, når angriberens frikøbsklausul den 1. juli falder til 896 millioner kroner.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...