• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Griezmann revser Koeman: - Jeg har hverken dribleevnerne eller farten

Foto: Getty Images

Antoine Griezmann har nu slået, at han nyder det meget mere, når han spiller for Frankrig, end når han spiller for Barcelona.

Af gram

Antoine Griezmann er en stor profil på det franske landshold, mens angriberen ofte er mere udskældt i Barcelona. 

Og Griezmann er selv den første til at påpege, at han nyder større anerkendelse i hjemlandet.

- I Frankrig har jeg optjent respekt. Dem, som forstår fodbold, ved at jeg har gjort det godt alle de steder, jeg har været. På landsholdet går angrebene gennem mig. Jeg føler mig friere, ligesom i Atlético Madrid, lyder det således, ifølge Sport, fra Griezmann.

- I Barcelona var det svært, for kritikken var overdrevet i mine første kampe. I 2021 synes jeg dog, at det går bedre. Når man for eksempel taber La Liga, så er man trist. Det var jeg også i starten af sæsonen, fordi jeg ikke spillede og ikke følte mig vigtig. 

- Jeg er vant til at spille hele tiden, alle de store kampe. Og så sad jeg pludselig på bænken, da vi mødte Real Madrid. Det irriterer dig at se dine holdkammeraterne varme op på banen, mens du selv befinder sig på sidelinien. Men det er trænerens beslutning, og man må acceptere den og gøre sit bedste for at ændre den.

Gider ikke spille på kanten
I interviewet lægger Antoine Griezmann ikke skjul på, at han føler sig langt bedre til rette på Didier Deschamps' Frankrig-hold end på Ronald Koemans Barcelona-hold. 

- Jeg føler mig friere her end i Barça. Om det så handler om at bede om bolden eller at afslutte i feltet. Hvad det defensive arbejde angår, så bevæger jeg mig ud fra holdets behov. Nogle gange forsvarer jeg som en defensiv midtbanespiller, nogle gange som en back. I det øjeblik, hvor jeg har frihed i angrebet, har jeg det godt. Når de (Barcelona, red.) beder mig om at spille som kantspiller, så har jeg hverken dribleevnerne eller farten til at udfordre én-mod-én. Og jeg er heller ikke en target man

Antoine Griezmann luftede den samme kritik af Ronald Koeman tilbage i oktober. Hollænderen satte dog straks Griezmann på plads.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...