• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Guardiola erkender: City-stjerne har svært ved at spille efter Maradonas død

Foto: Getty Images

Sergio Agüero gennemgår en svær tid, lyder det nu fra Pep Guardiola.

Af gram

Manchester City møder lørdag Burnley i Premier League, men Manchester-klubbens cheftræner, Pep Guardiola, erkender nu, at stjerneangriberen Sergio Agüero rent mentalt ikke er på toppen. 

Ifølge Guardiola er Agüero således påvirket af Diego Maradonas dødsfald. Den argentinske legende, der onsdag døde i en alder af 60 år, var således Agüeros tidligere svigerfar. Maradona er samtidig morfar til Agüeros søn. 

Læs også: Raser over britiske mediers 'patetiske' dækning af Maradonas død

- Det er svært for mig at tale om hans følelser. Olympiakos-kampen (i onsdags, red.) var hård. Det er især hårdt for hans søn. Han kendte Maradona godt. Han var morfar til hans søn. Det er en trist situation for hans familie. Men han er okay, lyder det ifølge Daily Mail fra Guardiola. 

Har ikke spillet meget
Sergio Agüero blev i sommer opereret i knæet, og den rutinerede angriber har siden da haft vanskeligt ved at genfinde sin fitness og skarphed.

Agüero blev indskiftet i slutfasen af onsdagens 1-0-sejr over Olympiakos i Champions League. Det var Agüeros første kamp for Manchester City siden oktober. 

Sergio Agüero markerede onsdag Diego Maradonas dødsfald med et tweet, hvor angriberen skrev, at legenden 'aldrig vil blive glemt'. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...