• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Guardiola med stort løfte: Hvis vi ryger i League Two, så bliver jeg

Foto: Getty Images

Pep Guardiola lover sine spillere, at han har tænkt sig at blive i klubben, uanset hvad, udtaler spanieren i kølvandet på UEFA's sanktioner over for klubben.

Af gram-hanssen

En af årets hidtil største fodboldnyheder kom i slutningen af sidste uge, da UEFA meddelte, at Manchester City er blevet udelukket fra de to næste Champions League-sæsoner, som straf for brud på Financial Fair Play-reglerne. 

Der gik ikke længe derefter før, der blev spekuleret i, hvilke yderligere konsekvenser det ville få for klubben. Det blev eksempelvis hurtigt rapporteret, at Pep Guardiola snart var fortid i klubben. 

Læs også: Manchester City vil anke UEFA-dom: En mangelfuld proces

Men det har dog ingen sandhedsværdi, har City-manageren angiveligt slået fast overfor sine spillere.

- Uanset hvilken liga, vi er i, vil jeg stadig være her. Selv hvis de nedrykker os til League Two, så vil jeg stadig være her. Nu er tiden kommet, til at vi holder sammen, sagde Guardiola altså på et krisemøde med spillertruppen, ifølge Sky Sports-journalisten, Kaveh Solhekol. 

Manchester Citys sportsdirektør, Ferran Soriano, har ligeledes været ude og forsikre spillertruppen om, at dommen vil blive omstødt, som følge af klubbens appel til CAS. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...