• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Kristian Porse

Haaland sætter Raiola på plads: Bland dig ikke

Foto: Getty Images

Stjerneangriberen har talt med store bogstaver overfor sin agent.

Af porse

Det forventes, at den norske stjerneangriber Erling Haaland bliver det helt store transferemne næste sommer. 

Dortmund-spilleren har en frikøbsklausul i sin kontrakt og kan således hentes for 560 millioner kroner, som de fleste klubber med al sandsynlighed gerne vil betale for den vilde angriber. 

Derfor regner man med, at det bliver en sand budkrig mellem de største europæiske klubber, som alle vil forsøge at tilbyde en så lukrativ kontrakt som muligt i jagten på nordmandens underskrift. 

Erling Haalands agent Mino Raiola, der er kendt for at være en hård forhandlingsmand, går derfor en travl sommer i møde, men allerede nu skulle Haaland have givet agenten klare instrukser. 

Den 21-årige nordmand ønsker nemlig ikke, at der skal være for meget drama omkring skiftet, og derfor har han bedt Mino Raiola om ikke at blande sig på nogen negativ måde, når det kommer til forhandlingerne. 

Det skriver det spanske medie Diario Madridista.

Mediet skriver, at der fra spansk side vil komme bud fra både Real Madrid og FC Barcelona. Her har frygten fra førstnævntes side været det dårlige forhold til Raiola, og netop derfor er man glade for, at Haaland holder agenten i kort snor. 

Erling Haaland har i denne sæson scoret hele syv mål i fem Bundesliga-kampe.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.