• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Hånlig eks-Bayern-boss: Vi ikke kan gøre os dårlige for spændingens skyld

Foto: Getty Images

Den tidligere Bayern München-præsident sender efter sydtyskernes ottende mesterskab på stribe nu en stikpille til rivalerne.

Af gram

Bayern München vandt i denne sæson Bundesligaen for ottende år i træk, og mesterskabet blev i denne sæson sikret med en margin på 13 point ned til Dortmund, der sluttede som toer. 

Dermed er der ny ammunition til dem, der mener, at Bundesligaen er forudsigelig og kedelig, fordi Bayern München alligevel altid vinder til sidst. 

Læs også: Bayern-stjerne i kovending: Vil ikke forlænge alligevel - rygtes til Anfield

Sender stikpille til rivalerne
Det er dog ikke et problem, der får den tidligere Bayern München-præsident Uli Hoeness til at ligge søvnløs. 

- De andre klubber er nødt til at arbejde hårdere nu. Man kan ikke forvente, at Bayern kun arbejder en halv dag, for at gøre Bundesligaen mere spændende, lyder det ifølge Blickpunkt Sport fra Uli Hoeness.

Håber på 'The Treble'
Bayern München møder på lørdag Leverkusen i den tyske pokalfinale, og Hoeness håber, at sæsonen kan ende med den helt store triumf. Bayern München står således også med det ene ben i Champions League-kvartfinalen, efter en 3-0-sejr ude mod Chelsea i den første 1/8-finale.

- Hvis vores hold kan bevare denne form, så har vi en god chance for at vinde alt. Jeg håber, at holdet kan bevare rytmen. 

Bayern München sluttede Bundesliga-sæsonen med målscoren 100-32. Robert Lewandowski stod for 34 af Bayern Münchens mål i ligaen, og polakken snuppede dermed topscorertitlen foran den kommende Chelsea-spiller Timo Werner, der scorede 28 mål.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...