• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Hård skæbne: Forsvarsspiller fik bøde for at få smadret et glas i ansigtet

Foto: Getty Images

Den tidligere Portsmouth-spiller Adrian Whitbread har ikke de bedste minder fra sin tid under Tony Pulis.

Af gram

Adrian Whitbread spillede 158 kampe for Portsmouth henover seks sæsoner, men den tidligere forsvarsspiller er stadig ærgerlig over sit exit i den sydengelske klub. 

I et interview med lokalavisen The News udtrykker Whitbread således sin utilfredshed med den behandling, han fik af den daværende Portsmouth-cheftræner Tony Pulis. I interviewet fortæller Whitbread blandt andet, at han af Pulis blev opfordret til at holde en uges pause for at komme sig over en skade. 

Da Whitbread så vendte tilbage fra sin ferie på Lanzarote kunne han konstatere, at Pulis havde frataget ham anførerbindet. I interviewet fortæller Whitbread samtidig om en episode på en natklub, hvor han kom alvorligt til skade. Efter turen til Lanzarote var Whitbread stadig nødt til at gå med krykker, men forsvarsspilleren havde alligevel energi til at tage med holdkammeraterne på natklub efter en 1-1-kamp mod Grimsby Town. 

Brutal bytur
Og det blev en bytur, som Adrian Whitbread sent vil glemme.

- Jeg kommer altid til at huske det. Det var dengang, hvor der stadig var cigaretautomater indenfor, og jeg kan huske, at jeg så to fyre, der stod og lænede sig op ad den og kiggede over. Det virkede lidt mærkeligt, men jeg tænkte ikke nærmere over det, lyder det således fra Whitbread.

- Det her er den sande historie. Det næste, jeg kan huske, er at jeg blev slået, hvorefter jeg røg i gulvet. Da jeg kom op igen, kom der et glas flyvende. Det blev knust lige i mit ansigt. Mit ansigt var ét stort rod. Der var blod overalt, som du nok kan forestille dig. Min første tanke var: 'Kommer jeg til at miste mit syn?'

Adrian Whitbread fik senere limet sit ansigt sammen, omend episoden efterlod et ar. Det viste sig senere, at forsvarsspilleren var blevet overfaldet af to Portsmouth-fans, der var utilfredse med pointtabet mod Grimsby Town. Og ifølge Adrian Whitbread var episoden på natklubben begyndelsen på enden på hans tid i Portsmouth. Det viste sig nemlig, at Tony Pulis ikke havde den store sympati for sin spiller. 

Pulis kvitterede med bøde
Mandag morgen blev Adrian Whitbread således kaldt ind hos Pulis til en snak. Og i stedet for et trøstende klap på skulderen kunne Whitbread konstatere, at Tony Pulis i stedet valgte at give ham en bøde på to ugers løn. 

- Han bebrejdede mig for det, der var sket, lyder det således fra Whitbread. 

Adrian Whitbread skiftede efterfølgende til Reading, mens Tony Pulis rykkede til Stoke. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...