• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

- Han ligner en, der har en campingvogn på slæb

Foto: Getty Images

Ifølge talkSPORT-eksperten Jamie O'Hara spillede Harry Maguire en skandaløst ringe kamp, da Manchester United søndag tabte med 5-0 til Liverpool.

Af gram

Harry Maguire lignede ikke umiddelbart verdenshistoriens dyreste forsvarsspiller, da Manchester United søndag blev savet midt over af Liverpool. 

Og efter det knusende 5-0-nederlag på Old Trafford var talkSPORT-eksperten Jamie O'Hara særligt rystet over Manchester Uniteds defensiv. 

- Manchester United var en total skændsel i dag. Åh gud, den bagkæde... de var en skændsel. Jeg kommer faktisk til at trække min udtalelse tilbage, hvor jeg sagde, at Harry Maguire er verdensklasse. Fra denne sæson af er han ikke verdensklasse, lød det således fra Jamie O'Hara. 

- Han er milevidt efter... han ligner en, der har en campingvogn på slæb! Det var en virkeligt ringe præstation fra dem i går. Men før vi angreber Ole Gunnar Solskjær... for det ved jeg, at alle kommer til at gøre i dag... så er man nødt til at tale om spillerne. 

- Lige nu er spillerne ikke engang i nærheden af, at være gode nok til at spille for Manchester United. Deres manglende intensitet hold er pinligt at se på. De løber ikke. 

Den engelske avis The Guardian har mandag skrevet, at Antonio Conte er åben for at blive cheftræner for Manchester United. I første omgang har den engelske storklub dog meldt ud, at Solskjær har fuldt fokus på de kommende tre kampe

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.