• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Handel på plads: Paris Saint-Germain køber Inter-stjerne

Foto: Getty Images

Inter har accepteret buddet fra Paris Saint-Germain, der alt i alt vil koste franskmændene over 400 millioner kroner, skriver Fabrizio Romano.

Af gram-hanssen

Paris Saint-Germain sikrede sig sidste sommer Inter-anføreren Mauro Icardi på en lejeaftalje for sæsonen. Argentineren har siden været en fast bestanddel i Thomas Tuchel startellever, og han er således også noteret for 12 kasser i 20 Ligue 1-kampe. 

Fra franskmændenes side, har der været lille tvivl om hvorvidt, de gerne ville sikre sig den 27-årige målsluger permanent. Nu rapporterer den særdeles pålidelige Guardian-journalist, Fabrizio Romano, at klubberne er blevet enige om en overgangssum. 

Læs også: PSG-argentiner om stor dumhed: Jeg troede, jeg skulle dø

Ifølge Romano, betaler Paris Saint-Germain i første omgang ca. 370 millioner kroner for Icardi, men samlet set vil aftalen løbe op i omkring 420 millioner kroner.  

Icardi har været på kontrakt i Inter siden 2013, og har i den periode scoret 111 mål for italienerne. Han var anfører i klubben, inden han blev udlejet i denne sæson. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...