• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Har ansat kontroversiel agent: Formsvag United-spiller tilbudt til fire klubber

Foto: Getty Images

Efter at have ansat Mino Raiola som sin agent, er Manchester Uniteds Jesse Lingard nu blevet tilbudt til fire forskellige klubber.

Af gram-hanssen

Jesse Lingard er ikke den mest populære spiller i Manchester United, efter de præstationer, han har leveret hidtil i denne sæson. 

Den 27-årige englænder har således hverken registreret et eneste mål eller oplæg i mere end 28 Premier League-kampe, på trods af, at han har været fast mand på holdet, indtil for nylig. 

Læs også: United leder efter offensiv midtbanespiller i januar - her er de tre kandidater

For ikke så lang tid siden, kom det så frem, at Lingard havde hyret super-agenten Mino Raiola, hvilket skabte flere rygter om, at han snart forlader klubben. 

Og ifølge den engelske journalist, Duncan Castles, har Raiola således allerede tilbudt Lingard til fire italienske klubber - nemlig Roma, AC Milan, Inter og Napoli, som kan hente ham for omkring 200 millioner kroner.  

Mino Raiola har ofte været i søgelyset for sin aggressive forhandlingsstil, og har ligeledes trukket en hel del overskrifter som agent for Paul Pogba. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...