• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Har fået nok af Klopp: - Liverpool bør gå efter Allegri eller Simeone

Foto: Getty Images

Efter torsdagens nederlag til Burnley bliver Liverpool nu opfordret til at fyre cheftræner Jürgen Klopp.

Af gram

Jürgen Klopp har i de senere år ført Liverpool til triumf i både Champions League og Premier League, men det er åbenbart ikke alle klubbens fans, der ønsker at beholde tyskeren. 

Efter torsdagens 1-0-nederlag til Burnley fik radiostationen talkSPORT således et opkald fra en bitter Liverpool-fan, der slog fast, at Klopp bør blive fyret eller selv trække stikket. 

Læs også: Tæt på at kræve Klopp-fyring: Jeg ved ikke, hvad han har gang i

- For et par år siden, hvor det gik skidt for Liverpool, ringede jeg ind og sagde, at Klopp skulle væk. Okay, fint, tak fordi du vandt Champions League, Premier League, klub-VM og Super Cup'en. Men med nederlaget til Aston Villa, og nu det her nederlag til Burnley på hjemmebane, så er der ingen vej tilbage, lød det fra den bitre fan.

- Jürgen Klopp har taget Liverpool så langt, han kunne. Han trækker dem baglæns nu. Han har ingen plan B. Han vælger de forkerte spillere i startopstillingen. Jeg mener, at klubben bør gå efter Allegri eller Simeone. Jeg tror ikke, at Klopp kommer til at vinde flere trofæer, uanset om han fortsætter i klubben i 10 år. De kommer ikke til at vinde flere trofæer under ham. Han ved ikke, hvad han laver. 

Der er tale om en hård dom over Klopp, som langt størstedelen af Liverpools fanbase nok er ekstremt tilfredse med, på trods af den aktuelle krise. Efter nederlaget til Burnley ligger Klopps mandskab på fjerdepladsen i Premier League, seks point efter Manchester United, der fører tabellen. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...