• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Hareide afslører: Denne storklub jagtede Eriksen

Foto: Getty Images

Christian Eriksen endte i Inter, men landstræner Åge Hareide slår nu fast, at Manchester United også ønskede at hente den danske stjerne.

Af gram

Christian Eriksen skiftede efter en længere transfersaga i januar fra Tottenham til Inter, men den danske landstræner, Åge Hareide, afslører nu, at der også var konkret interesse fra minimum én anden storklub.

- Han ville have nye udfordringer. Der var klubber, der var interesserede i England. Manchester United var interesserede i ham. Det ved jeg, at Ole Gunnar var. Men samtidig er han en spiller, som blev en brik i et spil, når der er tale om et skifte på det her niveau, lyder det ifølge Viasport fra Hareide.

Læs også: Conte om Eriksen: Jeg forventer langt, langt mere af ham

Ifølge nordmanden var der en masse ukonkrete rygter og historier, som Christian Eriksen ikke rigtig kunne bruge til det helt store.

- Men undervejs i forløbet viste Inter, med Conte, så en reel interesse for Christian.

Blev fint behandlet af Mourinho
Christian Eriksen sluttede lidt sløjt af i Tottennham, men Åge Hareide mener, at danskeren blev rimeligt nok behandlet af José Mourinho, der som regel placerede Eriksen på bænken.

- Mourinho behandlede ham faktisk vældigt fint. Han brugte ham, sådan som en træner nu engang kan bruge en spiller, som skal væk, lyder det fra Hareide.

- Jeg tror, at alle parter blev glade, da skiftet kom på plads.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...