• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Hazard er fortabt: - En skam at se, at han er helt ugenkendelig

Foto: Getty Images

Real Madrid tabte torsdag Supercopa-semifinalen til Athletic Bilbao, og efter nedturen har Eden Hazard igen fået tæsk for sin sløje form.

Af gram

Eden Hazard har været fornærmende ringe siden sit megaskifte til Real Madrid i 2019, og efter torsdagens 2-1-nederlag til Athletic Bilbao har belgieren igen fået hug i pressen.

Den franske avis L'Equipe konstaterede således, at Hazard 'altid ser fortabt ud'.

Læs også: Zidane freder skuffende stjernespiller: Vi holder fast i ham

- Hvornår får vi igen den Hazard at se, der for alvor er farlig? Det er et legitimt spørgsmål, efter en ny præstation fra belgieren, der er lysår fra det, han leverede i Lille, Chelsea og på landsholdet. Han startede fint mod Bilbao, hvor han skabte to chancer i træk, men han så aldrig ud til at være i stand til at påvirke kampen. Efter 67 minutter valgte Zidane at erstatte ham med Vinicius, lyder det fra L'Equipe. 

Også avisen Le Parisien fremhævede Eden Hazard som en af årsagerne til, at Real Madrid tabte Supercopa-semifinalen på egen bane.

- Årsagerne til fiaskoen? En Eden Hazard, der virkede initiativrig i starten, men som mangler fart, efter at han er vendt tilbage fra sin skade. En Luka Modric, der var et godt stykke under sit vanlige niveau. Og et forsvar på randen på af kollaps... et mandskab på halvt blus, trætte og med manglende selvtillid, lød dommen fra Le Parisien.

En skam
Den belgiske avis Het Laatste Nieuws konstaterede, at vi på søndag ikke får en Supercopa-duel mellem Eden Hazard og Lionel Messi.

- Eden Hazard var med fra start, men endnu engang var han ude af stand til at påvirke tingenes gang, på trods af god vilje, lyder det fra Het Laatste Niews, der peger på, at den tidligere Chelsea-stjerne driblede sidelæns i banen og generelt var ufarlig.

- Det er en skam at se, hvordan en spiller, der var var en af verdens bedste for halvandet år siden, er ugenkendelig i dag.

Het Laatste Nieuws afslørede tilbage i september, at Real Madrid faktisk har betalt hele 160 millioner euro for Eden Hazard, da madrilenerne hentede dribleren i Chelsea. Det svarer til 1,19 milliarder danske kroner. De penge har indtil videre vist at være ganske dårligt givet ud, idet den nu 30-årige Hazard blot har scoret tre mål i løbet af sit halvandet år i Real Madrid. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...