• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Hazard om overvægtig start i Madrid: Når man har ferie, så har man ferie

Foto: Getty Images

Eden Hazard kom ikke flyvende fra start i Real Madrid, da belgieren mødte overvægtig ind efter sommerferien.

Af gram

Eden Hazard blev i sommer den dyreste spiller i Real Madrids historie, da madrilenerne betalte 750 millioner kroner for belgieren. 

Diverse variabler betyder, at beløbet kan stige helt op til 1,1 milliarder kroner. 

Læs også: Hazard kritiseret: Den dovneste jeg har spillet sammen med

Derfor vakte det da også opsigt, da den spanske avis Sport i slutningen af juli bragte en historie om, at Real Madrid-præsident Florentino Perez allerede havde 'mistet al tiltro' til Hazard, efter at rekordindkøbet var mødt overvægtig ind efter sin sommerferie. Hele syv kilo tungere var Hazard angiveligt blevet, og belgieren fik da også en sløj start i Real Madrid. 

Tager hurtigt vægt på
Og nu erkender Eden Hazard da også, at han var for fed, da han mødte ind i sin nye klub efter sommerferien. Belgieren, der tjener 3,5 millioner kroner om ugen, fortryder dog intet.

- Det er sandt. Jeg kan ikke lyve. Men hvis jeg er på ferie, så jeg er på ferie. Jeg tog fem kilo på i sommer. Jeg er typen, der meget hurtigt tager vægt på. Men jeg kan også smide kiloene hurtigt. Da jeg var 18 år i Lille, vejede jeg 72-73 kilo. Da jeg så fik lidt større muskler vejede jeg 77 kilo. I sommer var jeg så oppe på 80, men jeg tabte det igen på 10 dage, lyder det ifølge Marca fra Hazard.

Zidane ville hente Hazard i 2016
Eden Hazard afslører desuden, at han længe havde ønsket at spille under Zinedine Zidane.

- Han ringede til mig under EM 2016, og sagde, at han ønskede at hente mig. Det havde jeg hele tiden i hovedet. 

Belgieren kan bedre lide at træne under Zidane, hvis han sammenligner med trænere som Conte og Sarri.

- Sessionerne under Zidane er altid med bold. Jeg tilbragte tre år med italienske trænere som Conte og Sarri, og det var meget mindre behageligt. Jeg er ved at genopdage noget, som jeg synes godt om. 

Læs også: Atlético-legende kritiserer Hazard: Spillede Mario Kart i stedet for at varme op

Læs også: Avis: Real-præsident har mistet troen på 'overvægtig' Eden Hazard

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...