• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Helt uvant situation for Eriksen: Hyldet i omklædningsrummet

Foto: Getty Images

Christian Eriksen plejer som regel at traske slukøret ned i Inters omklædningsrum, når kampene bliver fløjtet af. Tirsdag var situationen vendt fuldstændigt på hovedet.

Af gram

Christian Eriksen oplevede tirsdag sin hidtil største triumf i Inter-trøjen, da den danske landsholdsstjerne afgjorde Coppa Italia-kvartfinalen mod AC Milan med et sublimt frisparksmål langt inde i tillægstiden. 

Det er blot en måned siden, at der i den italienske presse blev skrevet om, hvor trist det var at se den 'ensomme' Eriksen gå og træne for sig selv efter endnu en Inter-kamp, hvor han ikke havde fået chancen. I fodboldens verden kan tingene dog hurtigt ændre sig, og efter tirsdagens Milano-derby befandt sig Eriksen i en ganske uvant situation. 

Læs også: Inter-profil: - Det her sagde jeg til Eriksen inden frisparket

- Christian Eriksen var helt sikkert den mest tiljublede spiller i går, både på banen og i omklædningsrummet, hvor spillernes eufori var ustoppelig, lyder det således i den italienske avis Corriere dello Sport

Kan blive vigtigt for Eriksens selvtillid
Christian Eriksens forrygende frispark har da også fyldt meget i de italienske medier, og danskeren har fået gode karakterer af både Tuttomercatoweb, La Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport, Tuttosport, La Repubblica og Corriere della Sera. 

- 'Skæbnens ironi'. Sådan har vi defineret den genialitet, som Christian Eriksen fandt frem for at afgøre Coppa Italia-derbyet, hvorved han måske har formået at sparke noget mening ind i sit Nerazzurri-eventyr. Måske blev det hans sidste svanesang, men skønheden og vigtigheden af hans aktion var åbenlys for alle, lød analysen i Tuttomercatoweb, der gav danskeren karakteren 8. 

I La Gazzetta dello Sport, der har givet Eriksen karakteren 7,5, har man spurgt sig selv, om det nu er 'Tottenham-versionen af Eriksen', vi får at se. Ifølge avisen får frisparksperlen mål næppe Antonio Conte til at gøre Eriksen til fast starter lige med det første. Avisen peger til gengæld på, at succesoplevelsen måske kan fjerne Eriksens psykologiske blokering, som de seneste måneders nedtur sandsynligvis har forårsaget.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...