• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Hertha Berlin-cheftræner misser Bayern München-kamp efter tåbelig forglemmelse

Foto: Getty Images

Hertha Berlin får efter en lang vinterpause på søndag besøg af Bayern München i forårspremieren i Bundesligaen. Hovedstadsklubben må dog sandsynligvis klare sig uden cheftræner Jürgen Klinsmann.

Af gram

Efter fire ugers vinterpause ruller bolden i den kommende weekend igen i Bundesligaen. 

Og for Hertha Berlins vedkommende er der bestemt ikke lagt op til en blød opstart. Hovedstadsklubben får således besøg af mestrene fra Bayern München.

Læs også: Bayern-profil erkender: Kan skifte klub til sommer

Og meget tyder desuden nu på, at hjemmeholdet til den svære kamp må klare sig uden cheftræner Jürgen Klinsmann.

Udløbet licens
Den tyske legende står således til at misse opgøret mod sin gamle klub, idet han har glemt at få forny sin trænerlicens. Det skriver Bild. 

Klinsmanns nuværende trænerlicens er udløbet, og uden en sådan licens har han ikke tilladelse til at stå på sidelinien under en Bundesliga-kamp. Hertha Berlin skal således nå at indsende en ny og gyldig licens inden søndagens forårspremiere, hvilket berlinerne endnu ikke har formået.

Trænerlicensen skal hvert tredje år fornyes ved at gennemgå et 20-timers kursus hos det tyske fodboldforbund. Bild melder ikke noget om, hvordan det er lykkedes Klinsmann at glemme dette.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...