• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Holdkammerat afslører: Ronaldo er rasende

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo satte i weekenden en imponerende rekord, da superstjernen nettede for 10. ligakamp i træk, hvilket ingen Juventus-spiller nogensinde har præsteret før. Portugiseren er dog stadig rasende, lyder det nu fra holdkammeraten Wojciech Szczesny.

Af gram

Juventus tabte i weekenden med 2-1 til oprykkerne fra Verona, og dermed måtte mestrene se Inter overtage førstepladsen i Serie A-tabellen.

Det var Juventus' andet nederlag i løbet af klubbens seneste tre ligakampe, og målmanden Wojciech Szczesny erkender nu, at holdkammeraten Cristiano Ronaldo er i skidt humør, selvom portugiseren altså scorede for 10. ligakamp i træk. 

Læs også: Ronaldo udeladt: United-legende har kun spillet med fem verdensklassespillere

- Ronaldo er rasende, ligesom alle os andre. Han gjorde alt for, at vi skulle vinde, lyder det ifølge Sky Sport Italia fra Szczesny.

Skidt udebaneform
Juventus har i denne sæson tabt tre kampe i ligaen, alle på udebane.

- Vi betalte prisen, fordi vi ikke var påpasselige på et afgørende stadie af opgøret. Vi er nødt til at opnå en forståelse for, hvad der skete. Vi er stadig motiverede, og vi er gode på hjemmebane. Men på udebane har vi lidt udfordringer. Det er en mental ting, som skal ændres med det samme. For det er pinligt, at et hold med en værdi som vores, taber point på udebane på den her måde, lyder det fra Szczesny.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...