• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Holdkammerat om PSG-stjerne: Han har et inderligt had til Manchester United

Foto: Getty Images

PSG-reservemålmand Marcin Bulka afslører nu, at hans holdkammerat Angel Di Maria ikke ligefrem er tilhænger af Manchester United.

Af gram

Angel Di Maria havde ikke ligefrem det bedste ophold i Manchester United. Og faktisk viser det sig nu, at argentineren har så negative tanker om sin tid på Old Trafford, at stjernen ikke engang kan holde ud at se holdet i tv.

Sådan lyder det nu fra PSG-reservemålmand Marcin Bulka. 

Læs også: Problemer i PSG: Vraget stjerne kastede med stole

- Di Maria hader Manchester United. Han har ingen gode minder fra sin tid der. Faktisk skifter han kanal med det samme, hvis der dukker noget op med Manchester United, når han ser tv, lyder det ifølge Foot Truck fra Bulka.

Uvenligt gensyn
Angel Di Maria skiftede i sommeren 2014 til Manchester United fra Real Madrid. Englænderne havde betalt 560 millioner kroner for argentineren, men solgte ham den efterfølgende sommer videre til PSG for 470 millioner kroner.

I sidste sæson vendte kantspilleren så tilbage til Old Trafford med PSG, da de to mandskaber mødtes i Champions League. Og her kunne Di Maria konstatere, at United-fansene jublede og klappede, da Ashley Young sendte PSG-spilleren direkte ud i et reklamebanner.

Di Maria blev tilsvinet igennem hele kampen, og ifølge Daily Mail råbte han efter Presnel Kimbpembes føringsmål 'fuck off' til hjemmeholdets fans.

Måtte ikke vælge trøjenummer
Di Maria brokkede sig for nyligt over, at han efter skiftet til Manchester United blev tvunget til at spille i trøjenummer syv.

- Jeg ved ikke, hvad der skete. Da jeg ankom, så jeg, at nummer 11 var ledigt. Det er et nummer, som jeg har spillet meget med tidligere, og som jeg var meget opsat på at spille i igen. I Real Madrid var nummer 11 allerede taget, så jeg tog nummer 22. I Manchester United gav de mig nummer syv. Jeg måtte ikke vælge selv. Jeg ville have foretrukket nummer 11. Her i PSG fik jeg lov til at vælge, så jeg valgte nummer 11.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...