• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Hollywood-stjerner vil købe traditionsklub

Foto: Getty Images

Hollywood-duoen Ryan Reynolds og Rob McElhenney er angiveligt interesseret i at købe Wrexham AFC.

Af gram

Wrexham AFC spiller i den femtebedste række i England, men traditionsklubben kan måske se frem til at få nogle meget berømte ejere.

klubbens hjemmeside fremgår det således, at Hollywood-stjernerne Ryan Reynolds og Rob McElhenney forsøger at købe den walisiske klub, der er den tredjeældste professionelle klub i verden.

Læs også: Fransk spiller får lang karantæne: Bed modstanders penis

Ryan Reynolds er blandt andet kendt for Deadpool-filmene, mens Rob McElhenney primært er kendt for sin rolle i tv-serien It's Always Sunny in Philadelphia.

Onsdag svarede Ryan Reynolds på et tweet fra 2012 om, at man 'aldrig kan vide, hvornår Ryan Reynolds kan finde på at dukke op i Wrexham'.

- Nej, det ved man aldrig. Jeg har ventet i otte år på at svare på det tweet, lød det således på Twitter fra Ryan Reynolds. 

Læs meget mere om Ryan Reynold og Rob McElhenneys køb af Wrexham AFC her.


Rob McElhenney (tv) er tæt på at købe Wrexham AFC. (Foto: Getty Images).

---------------------------
Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til clbold.dk-læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...