• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Hovedpine for Real Madrid: Langvarigt transfermål hyrer Bales agent

Foto: Getty Images

Eduardo Camavinga har ansat Gareth Bales agent, Jonathan Barnett, som sin agent. En beslutning, der næppe er blevet mødt med klapsalver i Madrid.

Af gram

Eduardo Camavinga fik i sidste sæson et stort gennembrud, og allerede som 17-årig fik franskmanden debut for landsholdet. 

Camavinga har siden 2019 været på Real Madrids radar, idet Zinedine Zidane har udset landsmanden som Casemiros arvtager på Bernabéu. 

Læs også: Agent svarer igen: Du er en skændsel, Zidane!

Kaldte Zidane 'en skændsel'
Og derfor er det nok næppe blevet modtaget med smil på læben i Madrid, at Eduardo Camavinga nu, ifølge Diario AS, har ansat Jonathan Barnett som sin agent. 

Barnett er også agent for Gareth Bale, og englænderen rasede flere gange over Real Madrids behandling af den walisiske stjerne, der nu er blevet udlejet til Tottenham. Sidste år omtalte Barnett eksempelvis Zidane som 'en skændsel'

Der er således lagt op til nogle 'hyggelige' forhandlinger, når Real Madrid til næste år skal forsøge at få Camavinga til Madrid. 

Jagtet af flere storklubber
Ifølge Diario AS holdt Eduardo Camavinga også møder med andre store agenter som Pini Zahavi, Jorge Mendes og Mino Raiola, inden han altså valgte at ansætte Barnett. 

Rennes-guldfuglens far og bror fløj derfor til London for et par dage siden, hvor aftalen blev indgået. 

Udover Real Madrid er også klubber som Juventus, Manchester United og Paris Saint-Germain interesseret i den unge midtbanespiller, der angiveligt koster 370 millioner kroner. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...