Video : Tipsbladet
Generelle

Hvis dette mål havde fået lov at tælle, havde det været et af Mbappés vildeste

Kylian Mbappé leverede i opgøret mod Bordeaux et fornemt mål, der desværre blev underkendt.

Kylian Mbappé var tæt på at levere en regulær kongekasse i lørdagens Ligue 1-opgør mod Bordeaux, men uheldigvis for PSG-stjernen endte målet med at blive underkendt for offside.

Efter et par hurtige kombinationer fik Moise Kean således sendt Mbappé i dybden med en hælaflevering, og franskmanden rundede målmanden og scorede derefter med hælen, inden målet altså blev annulleret.

Utilfredshed hos Neymar og Tuchel
Paris Saint-Germain kunne ellers godt have brugt Mbappés mål i hjemmekampen, hvor Thomas Tuchels tropper måtte nøjes med 2-2. Efter et tidligt selvmål af den 18-årige PSG-midterforsvarer Timothee Pembele fik Neymar og Moise Kean vendt opgøret, inden Bordeaux fik udlignet efter pausen.

Efter slutfløjtet revsede Neymar så sine holdkammerater, mens også Tuchel var utilfreds.

- Jeg forsvarer normalt altid mit hold, men i dag er jeg totalt uenig. Det var ikke nødvendigt at smide point igen, efter det, der skete mod Monaco. Vi tabte anden halvleg, og det er helt sikkert vores egen skyld. Og det er også min skyld. Vi er nødt til at se et andet PSG-hold mod Manchester United, lød det ifølge Goal fra Tuchel.