• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Hylder dansk mod: Oprevet Mbappé har spurgt ind til Eriksen

Foto: Getty Images

Kylian Mbappé har nu fortalt om de franske spilleres reaktion på nyheden om Christian Eriksens hjertestop i Parken.

Af gram

Det franske landshold forbereder sig i øjeblikket på tirsdagens brag mod Tyskland i München, men franskmændene fik sig lidt af et chok lørdag.

Sådan lød det søndag på et pressemøde fra Kylian Mbappé, der har givet et indblik i, hvordan franskmændene reagerede på nyheden om Christian Eriksens kollaps i Danmarks kamp mod Finland. 

- Vi var i gang med træningen, da træneren fortalte os det. Det var forfærdeligt på det tidspunkt. Kampen fortsatte, og spillerne udviste stort mod ved at komme tilbage på banen, lød det således, ifølge Onze Mondial, fra Kylian Mbappé.

- Jeg håber, at han har det godt. Vi var alle oprevede. Vi frygtede det værste. Vi spurgte ind til det i morges, og vi er alle lettede. 

Har ikke krævet indkøb
På pressemødet blev Kylian Mbappé også spurgt til de rygter, der sender ham væk fra Paris Saint-Germain, men den unge superstjerne nægtede at udtale sig som det emne. Samtidig afviste Mbappé, at han skulle have krævet særlige forstærkninger af parisernes trup.

- Jeg har aldrig bedt præsidenten eller Leonardo (Paris Saint-Germains sportsdirektør, red) om én eneste spiller. Jeg er en simpel fodboldspiller. Jeg er nødt til at stille mig tilfreds med at udtrykke mig på banen. Jeg har aldrig bedt om at få én eneste spiller til PSG.

I de seneste dage har Kylian Mbappé desuden haft et par kontroverser med holdkammeraterne Olivier Giroud og Antoine Griezmann. Det kan du læse mere om her

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...