• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Ibrahimovic revser LeBron James

Foto: Getty Images

Ifølge Zlatan Ibrahimovic burde LeBron James holde sig til at spille basketball, i stedet for at blande sig i politiske anliggender.

Af gram

NBA-ikonet LeBron James har i årevis involveret sig i diverse kampagner relateret til social retfærdighed.

Legenden tog således senest initiativ til at skabe opmærksomhed på vigtigheden af at stemme, forud for sidste års præsidentvalg i USA. 

Men den 36-årige basketballstjerne burde droppe disse initiativer. Sådan lyder det nu fra Zlatan Ibrahimovic. 

- Det, han har præsteret, er fænomenalt. Men jeg bryder mig ikke om at se, når folk med en særlig 'status' taler om politik. Gør det, du er god til. Jeg spiller fodbold, fordi det er det, jeg er bedst til. Hvis jeg var bedst til at tale om politik, så var jeg blevet politiker, lyder det således, ifølge Discovery+, fra Ibrahimovic.

- Det er den første fejl, som kendte mennesker begår, når de tror, at de har nået toppen. Jeg synes, at det er bedre at undgå den slags, og i stedet fokusere på at gøre det, du er god til. 

Den 39-årige Zlatan Ibrahimovic har i denne sæson scoret 14 mål i 13 Serie A-kampe. Svenskeren vender til marts tilbage til Old Trafford, idet Milan møder Manchester United i 1/8-finalen i Europa League.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...