• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Iført ekstremt dyrt modetøj: Bendtner reklamerer for tøjmærket 'Lord Merch'

Foto: Getty Images

Nicklas Bendtner arbejder på at få stablet tøjmærket 'Lord Merch' på benene.

Af gram

Nicklas Bendtners fodboldkarriere ser ud til at lakke mod enden, men den tidligere målræv arbejder tilsyneladende på at få sparket en ny karriere i gang.

Den tidligere Arsenal-angriber har som bekendt travlt med sin reality-serie 'Bendtner & Philine', men derudover gør han sig også forhåbninger om at få stablet et tøjmærke på benene.

Læs også: Bendtners gamle rival kan være på vej tilbage til fransk fodbold

Støtte fra tidligere holdkammerat
På Instagram har Bendtner således informeret sine 463.000 følgere om, at der er kommet friske forsyninger af hans tøjmærke, 'Lord Merch'. 

- Lord Merch kan nu købes igen. Tak for støtten og kærligheden. Pas på jer selv og hinanden. Alle beslutninger, som tages, er for det bedste. Stol på processen, lyder det fra Nicklas Bendtner i opslaget, hvor han er iklædt Louis Vuitton-overalls, som ifølge den engelske avis The Sun koster mere end 22.000 kroner. 

Over 10.000 følgere har liket opslaget, mens Bendtners tidligere holdkammerat i Arsenal og Birmingham, Fabrice Muamba, har sendt sin støtte til danskeren.

- My guy, lyder det således fra Muamba.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...