• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Ikke længere Ronaldo: Zlatan udpeger ny favoritspiller

Foto: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic har i mange år haft Ronaldo som sit store idol, men svenskeren har fået en ny favorit i Kylian Mbappé.

Af gram

Zlatan Ibrahimovic har stadig ikke besluttet, hvor han fortsætter karrieren, men svenskeren har ikke for travlt til at udtale sig om, hvem der er hans favoritspiller i hele verden.

Svenskeren afslører således i et interview med GQ, at han har et særdeles godt øje til en spiller fra sin tidligere klub, Paris Saint-Germain.

Læs også: Zlatan afslører: Jeg ventede fire år på at smadre Materazzi

- Mbappé gør forskellen. Der er tale om en ung mand, som vi håber vil fortsætte med at arbejde hårdt. Som 19-årig er han allerede en stjerne. Jeg håber, at han bevarer sin sult, og at han bevarer sin kærlighed til fodbold, for det er det, der gør dig bedre. Han skal holde hovedet koldt, hvilket til tider kan være kompliceret.

Ser ikke så meget fodbold
Zlatan Ibrahimovic har i mange år ellers peget på den brasilianske bomber Ronaldo som sit store idol. På det seneste er svenskeren dog begyndt at foretrække Mbappé.

- Alle prøvede at kopiere Ronaldo, da han stadig spillede. Hans stil var så elegant. Min søn ser stadig kampe i fjernsynet, men jeg ser ikke rigtig så meget længere. Min favorit nu er nok Mbappé, som skiller sig ud fra resten.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...